S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.


Úvod » Mladinové koncentráty » GOZDAWA » Bezlepkové pivá » Gozdawa GERMAN PILS - bezlepkové (1,7kg)


        

Gozdawa GERMAN PILS - bezlepkové (1,7kg)

Novinka


Vypredané

 

Číslo produktu: 24559
Dostupnosť:: 1-14 dní (ak je produkt skladom)
Dovozca:: euroB.A.CH
Cena: bez DPH : 16,58 €
Cena: s DPH (20 %):
19,90 €
Strážny pes:
Strážny pes

Ak Vám robí problémy lepok, máme tu riešenie. Veľmi svetlé a silne chmelené pivo nemeckého štýlu Pils. Najsvetlejší typ piva spodného kvasenia.

Názov: mladinový koncentrát

Zloženie: jačmenný slad, chmeľ, voda, sušené kvasinky

Alergény: bez alergénov

Čistá hmotnosť: koncentrát - 1,7kg, kvasinky - 7g

Krajina pôvodu: EU

Doporučený objem várky: 23l

Pasterizované bez chemických konzervantov. Neobsahuje GMO. Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Výživové údaje na 100g výrobku:

  • Kalórie: 320kcal
  • Energia: 1344kJ
  • Tuk: 0%
  • Cholesterol: 0%
  • Soľ: 40mg
  • Uhľohydráty: 75g
  • Proteíny: 5g
  • Vitamín A: <1mg
  • Vitamín B: <5µg
  • Vápnik: 18mg
  • Železo: <1mg

Návod na použitie:

  1. Umyte a vydenzifikujte všetko príslušenstvo, ktoré príde do styku s mladinou.
  2. Vysypte kvasnice (sú pod viečkom koncentrátu) do 100ml prevarenej a ochladenej vody (25-27oC) a počkajte 30 minút.
  3. Uzavretú plechovku s koncentrátom vložte do hurúcej vody, aby sa jej obsah neskôr lepšie vypráznil.
  4. Rozpustite 1kg dextrózy v 2 litroch prevarenej a horúcej vody a pridajte obsah koncentrátu z plechovky. Pozor, plechovka je horúca. Všetko dobre rozmiešajte priamo vo fermentačnej nádobe.
  5. Do fermentačnej nádoby prilievajte prevarenú studenú (prípadne horúcu) vodu tak, aby ste dosiahli pri 23 litroch teplotu mladiny 18-20oC.
  6. Vlejte do fermentačnej nádoby pripravé kvasinky a dobre premiešajte počas asi 2 minút.
  7. Uzatvorte fermentačnú nádobu, nasaďte kvasnú zátku naplnenou studenou prevarenou vodou.
  8. Po 24-36 hodinách schladte mladinu na 14-18oC; napríklad preložením nádoby do chladnej miestnosti alebo na balkón.
  9. Fermentácia trvá 8-14 dní. Ak sa už z kvasnej zátky neuvolňuje CO2 (teda už nebuble a hladiny sa vyrovnali), fermentácia je ukončená. Potom pivo stočte do desinfikovaných fliaš a pod. a pridajte 4 gramy dextrózy na 0,5 litra piva. Po zatvorený premiešajte dextrózu vo fľaši, aby sa rozpustila. Nechajte stáť 3-5 dní pri izbovej teplote a potom odložna najmenej na 21 dní na chladné a tmavé miesto. Trvanlivosť tatko uloženého piva je 2-3 roky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Stanislav [95.103.135.*]

26.12.2016 13:32

Prvý pokus

Je to výborné pivo, nedávno mi diagnostikovali celiakiu a toto bola jediná možnosť, aby som si dal pivo. Je výbornej chuti, podľa návodu je jednoduché ho urobiť. Odporúčam, keď máte podobné problémy ako ja. Po tomto pive, žiadne problémy.

NGIwYWY1Z
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: