Titulná strana Eshop Oznamy a akcie Predajcovia O pive Diskusia Navštívili sme Návštevná kniha Pozvánky
Úvodní stránka Nachádzate sa: Diskusia > Diskusia k produktom > Brewmaker - Cider De Luxe
Užívateľ: Prihlásiť Košík (0.00 €)

Prihlásenie k odberu noviniek:

Technická pomoc:
+421 948 528 889 – O2–Telefonica
+421 911 528 889 – T-Mobile
+421 905 528 889 – Orange

Diskusia | Diskusia k produktom | Brewmaker - Cider De Luxe

Diskusia > Diskusia k produktom > Brewmaker - Cider De Luxe
Pridať príspevok

Brewmaker - Cider De Luxe

25.02.11 19:59:46 (Odpovedať)
Dusan Kasanicky
ma niekto skusenost s Brewmaker - Cider De Luxe , a preco je tu doporucena dextroza, ak tu bolo pisane ze maltoza je lepšia kvoli kvalite piva???

Cider

26.02.11 14:00:16 (Odpovedať)
Sebo
Ahoj Dusan. Tak v tomto pripade je doporucena dextroza preto, lebo Cider nie je pivo. Cider je z jablcneho mustu. Robil som ho. Ale nejak som v nom nenasiel zalubu. Ale ako sa hovori "kolko ludi tolko chuti". Takze treba skusat...

Cider

06.04.11 19:40:12 (Odpovedať)
Dusan Kasanicky
Tak cider je pitny, a celkovo chutny a osvieži, ale nie je to pivo.

cider

07.04.11 10:17:20 (Odpovedať)
majo
ja som ho tiez pred dvomi, tyzdnami stocil a prekvapilo ma, ze je uplne suchy aj ked mal byt polosuchy. trochu sladkosti by mu prospelo. tiez to mas take? naopak ma potesil ten zazvorak, ten sa pekne ulezal. fajn malinovka.

Cider

08.04.11 07:34:43 (Odpovedať)
Dusan Kasanicky
hej, mam to rovnake, tiez by som prijal trochu sladkosti ... a zazvorove mam v plane teraz cez vikend, hned ako stočim Milestone - Lions Pride.

Cider

02.05.11 17:17:39 (Odpovedať)
Ondrej Bella
Otázka na maja alebo dusana, tiez idem teraz vyskusat tento cider (ako total zaciatocník).
Co by ste mi pls poradili aby nebol suchý, ale aspon polosladký. Dat raz tolko cukru?
Kolko cukru ste dali vy, a pri akej teplote kvasili a lezali?
Dik.