Wheat Beer
Je mi luto ze nikto nereaguje pretoze na tuto otazku by som aj ja rad poznal odpoved. Je pravda, ze som uz robil psenicne pivo myslim ze od Muntons, ale na vysledok si uz nepamatam. Je to uz niekolko rokov dozadu. Takze Majo musime asi len skusat. Tiez sa chystam na nejake to psenicne pivo nech mam na leto pripravene nieco prijemne. Len doplnim ze tu mame moznost kupit este jeden druh psenicneho piva a to je Milestone Crusader. Priznam sa ze to ma asi laka najviac.
wheat
o.k. ja vyskusam to od Muntons a dam vediet. ale je az poradie tri, zajtra mam na finale nealko ginger a Woodfordes - Norfolk Nog
Wheat Beer
ok ja asi vyskusam Milestone ale tiez neskor. Kazdopadne dam vediet aky bude vysledok. Majo ale zaujima ma ten giger. Mas s tym uz nejake skusenosti?
ginger
nie, ginger idem dnes robit prvykrat. moc to nemusim. ale manzelka to chce nealko. potesila ma doba primarnej ferm. 2-3 hodiny.
Ginger
Majo tak daj vediet aky bude vysledok. Zaujima ma to. Dakujem a vela stastia.
ginger
kostovka po 10 dnoch od stacania. predpisana doba je 3 tyzdne, tak je to naozaj este malo nasytene. prekvapila ma hustota, riedil som to podla konzervy na 20 l ale kludne to mohlo byt na 25 l lebo na mna je to moc husta malinovka. vyrazna zazvorova chut, silnejsia ako v anglicku. tam som sice nepil nealko, mozno aj toto by bolo lesie s dextrozou.
pšeničné pivo
na stránke www.vasepivo.cz (už sa vraj chystá aj slovenská verzia) je recept na pšeničné pivo.
Ja som ho skúšal a veľmi mi chutilo.
Ja som ho skúšal a veľmi mi chutilo.