Titulná strana Eshop Oznamy a akcie Predajcovia O pive Diskusia Navštívili sme Návštevná kniha Pozvánky
Úvodní stránka Nachádzate sa: Diskusia > Podnety na vylepšenie webu > nepresné informácie
Užívateľ: Prihlásiť Košík (0.00 €)

Prihlásenie k odberu noviniek:

Technická pomoc:
+421 948 528 889 – O2–Telefonica
+421 911 528 889 – T-Mobile
+421 905 528 889 – Orange

Diskusia | Podnety na vylepšenie webu | nepresné informácie

Diskusia > Podnety na vylepšenie webu > nepresné informácie
Pridať príspevok

nepresné informácie

31.10.08 16:47:47 (Odpovedať)
SK:Fermentačná nádoba s objemom 28 l je určená pre primárne kvasenie piva. Je vyrobená zo špeciálneho potravinárskeho plastu. Veko je obsahuje silikónové tesnenie. Nádoba má kalibrovanú stupnicu a nalepený teplomer.

ČR:28 litrová ferm. nádoba - cejchovaná , víko se silikonovým těsněním a těsněním ferm. zátky, výpustný ventil, kvasná zátka, samolepící teploměr, stáčeč s redukcí, odkalovač a krabice.

v domnení, že uvedená fermentačná nádoba okrem teplomera neobsahuje nič naviac som si dokúpil aj ostatné príslušenstvo. Na moje prekvapenie som ho potom v krabici našiel 2x. Dokopy ma to vyšlo na 309Sk. Vďaka za nadbytočné výdavky.

Reakcia na podnet

03.11.08 07:28:59 (Odpovedať)
Pán Grätzer, uvedená nepresnosť bola opravená. Ďakujeme za podnet.
Čo sa týka "nadbytočných výdavkov", mailom Vám posielam riešenie problému. Ospravedlňujem sa za spôsobené problémy.

ceny

20.12.08 16:25:18 (Odpovedať)
Martin Naništa
dobrý deň, rád by som si kúpil domáci mikropivovar, ale ceny, ktoré sú uvádzané pri príslušenstve ma odrádzajú. napr. pípa za cca 600 000 Sk, dobre máte nastavený prepočet koruny a eura???

CENY

30.12.08 19:16:40 (Odpovedať)
Milý Martin,
iste dobre vieš, že Slovensko mení menu = z Sk na €. Mistr sládek mení tiež menu, ale nie cenu.
Vzhľadom na to, že prechod na euro so sebou prináša rad zmien, aj my prepočítavame ceny na euro. To sa ale v našom e-shope robí na dvakrát:
1. zmena symbolu z Sk na € - urobené
2. zmena ceny - urobené čiastočne; toto sa ale musí urobiť ručne položka po položke a to trvá určitý čas.
Domáce mikropivovary, mladinové koncentráty a suroviny na varenie piva sú už OK, ostatné sa upravuje (tam je zatiaľ cena v € v skutočnosti v SK). Preto prosíme o strpenie.

MM

25.10.11 10:48:48 (Odpovedať)
mm