S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.


Úvod » Mladinové koncentráty » COOPERS "BIY" » COOPERS "BIY" Lager (1,5 kg)


        

COOPERS "BIY" Lager (1,5 kg)


Vypredané

 

Číslo produktu: 21001
Dostupnosť:: 1-14 dní (ak je produkt skladom)
Dovozca:: euroB.A.CH
Cena: bez DPH : 11,58 €
Cena: s DPH (20 %):
13,90 €
Strážny pes:
Strážny pes

Najobľúbenejšia chuť piva na svete. Zlatý, rezný ležiak, príjemne chmelený, zlatistej farby a strednej hustoty. Podávajte vychladené na 8oC.

Názov: mladinový koncentrát

Zloženie: jačmenný slad, chmeľ, voda, sušené kvasinky

Alergény: A1

Čistá hmotnosť: koncentrát - 1,5 kg, kvasinky - 7g

Krajina pôvodu: EU

Doporučený objem várky: 11l

Horkosť EBU:

Farba EBC:

Max. ABV: 5,1%

Bez chemických konzervantov a farbív. Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Výživové údaje na 100g výrobku:

  • Kalórie: 320kcal
  • Energia: 1344kJ

Návod na použitie:

1. Pred použitím umyte a dezinfikujte všetko zariadenie, ktoré príde do styku s obsahom koncentrátu. Odstráňte plastové viečko a vyberte vrecko s kvasinkami.

2. Dajte plechovku na 5 min. do horúcej vody (obsah sa po zahriatí lepšie vyprázdni). Potom obsah plechovky prelejte do sterilizovanej fermentačnej nádoby. Pridajte 1 l horúcej vody a 0,5 kg dextrózy (alebo sladový výťažok tekutý svetlý - 0,85 kg) a všetko dôkladne premiešajte. Doplňte studenou vodou na objem max. 11 l a výslednú teplotu 18-22oC (dosiahnete dolievaním studenej alebo horúcej vody podľa potreby). Dôkladne miešajte, aby sa všetky zložky úplne rozpustili.

3. Pokiaľ je teplota mladiny v rozsahu 18-22oC pridajte kvasinky a poriadne rozmiešajte. Kvasinky doporučujeme vopred rozkvasiť nasledovným spôsobom: v 100 ml prevarenej a ochladenej vody s teplotou 25-27oC kvasinky najskôr rehydratujte, čo trvá asi 30 min., pozvoľna premiešajte a potom ich prelejte do fermentačnej nádoby s mladinou a dobre premiešajte.

4. Uzatvorte fermentačnú nádobu, nasaďte kvasnú zátku naplnenú studenou prevarenou vodou.

5. Fermentácia trvá 4-10 dní, pri vyššie uvedenej teplote. Ak sa už z kvasnej zátky neuvoľňuje CO2 (teda už nebuble a hladiny sa vyrovnali), fermentácia je ukončená.

6. Potom pivo stočte do dezinfikovaných fliaš, súdkov a pod. a pridajte fermentačný drops (1ks na 0,5l) alebo 4g (kávovú lyžičku) dextrózy. Po zatvorený nechajte stáť 10 dní pri teplote 20oC, aby prebehla druhotná fermentácia.

7. Potom odložte fľaše na chladné a tmavé miesto po dobu minimálne 21 dní. Pokiaľ ho necháte zrieť dlhšiu dobu, zvýraznia sa chuťové chrakteristiky piva a pivo dosiahne špičkovú kvalitu. Trvanlivosť takto uloženého piva je najmenej 2 roky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MTc1OGFhOT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: