S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.


Úvod » Mladinové koncentráty » GOZDAWA » Bezlepkové pivá » Gozdawa BELGIAN BLONDE - bezlepkové (1,7kg)


        

Gozdawa BELGIAN BLONDE - bezlepkové (1,7kg)

Novinka


Vypredané

 

Číslo produktu: 24555
Dostupnosť:: 1-14 dní (ak je produkt skladom)
Dovozca:: euroB.A.CH
Cena: bez DPH : 16,58 €
Cena: s DPH (20 %):
19,90 €
Strážny pes:
Strážny pes

Ak Vám robí problémy lepok, máme tu riešenie. Svetlé pivo nemeckého štýlu Pils.

Názov: mladinový koncentrát

Zloženie: jačmenný slad, chmeľ, voda, sušené kvasinky

Alergény: bez alergénov

Čistá hmotnosť: koncentrát - 1,7kg, kvasinky - 7g

Krajina pôvodu: EU

Doporučený objem várky: 23l

Pasterizované bez chemických konzervantov. Neobsahuje GMO. Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Výživové údaje na 100g výrobku:

  • Kalórie: 320kcal
  • Energia: 1344kJ
  • Tuk: 0%
  • Cholesterol: 0%
  • Soľ: 40mg
  • Uhľohydráty: 75g
  • Proteíny: 5g
  • Vitamín A: <1mg
  • Vitamín B: <5µg
  • Vápnik: 18mg
  • Železo: <1mg

Návod na použitie:

  1. Umyte a vydenzifikujte všetko príslušenstvo, ktoré príde do styku s mladinou.
  2. Vysypte kvasnice (sú pod viečkom koncentrátu) do 100ml prevarenej a ochladenej vody (27-30oC) a počkajte 30 minút.
  3. Uzavretú plechovku s koncentrátom vložte do hurúcej vody, aby sa jej obsah neskôr lepšie vypráznil.
  4. Rozpustite 1kg dextrózy v 2 litroch prevarenej a horúcej vody a pridajte obsah koncentrátu z plechovky. Pozor, plechovka je horúca. Všetko dobre rozmiešajte priamo vo fermentačnej nádobe.
  5. Do fermentačnej nádoby prilievajte prevarenú studenú (prípadne horúcu) vodu tak, aby ste dosiahli pri 23 litroch teplotu mladiny 16-22oC.
  6. Vlejte do fermentačnej nádoby pripravé kvasinky a dobre premiešajte počas asi 2 minút.
  7. Uzatvorte fermentačnú nádobu, nasaďte kvasnú zátku naplnenou studenou prevarenou vodou.
  8. Fermentácia trvá 4-8 dní. Ak sa už z kvasnej zátky neuvolňuje CO2 (teda už nebuble a hladiny sa vyrovnali), fermentácia je ukončená. Potom pivo stočte do desinfikovaných fliaš a pod. a pridajte 4 gramy dextrózy na 0,5 litra piva. Po zatvorený premiešajte dextrózu vo fľaši, aby sa rozpustila. Nechajte stáť 3-5 dní pri izbovej teplote a potom odložna najmenej na 21 dní na chladné a tmavé miesto. Trvanlivosť tatko uloženého piva je 2-3 roky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OGI4NDJiNT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: