S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. NEZHROMAŽĎUJEME ŽIADNE PREFERENČNÉ, ŠTATISTICKÉ ANI MARKETINGOVÉ COOKIES. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.


Úvod » Mladinové koncentráty » GOZDAWA » Cider » Gozdawa Cider (2kg)


        

Gozdawa Cider (2kg)


Vypredané

 

Číslo produktu: 24542
Dostupnosť:: 1-14 dní (ak je produkt skladom)
Dovozca:: euroB.A.CH
Cena: bez DPH : 13,25 €
Cena: s DPH (20 %):
15,90 €
Strážny pes:
Strážny pes

Cider - 2kg jablčného koncentrátu, Brix 71-72, staré a dobré odrody na Cider.

Názov: jablkový koncentrát

Zloženie: jablčný extrakt, voda

Alergény:

Čistá hmotnosť: koncentrát - 2kg

Krajina pôvodu: EU

Doporučený objem várky: 20l

Pasterizované bez chemických konzervantov. Neobsahuje GMO. Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Výživové údaje na 100g výrobku:

  • Kalórie:
  • Energia:
  • Tuk:
  • Cholesterol:
  • Soľ:
  • Uhľohydráty:
  • Proteíny: 

Návod na použitie:

  1. Umyte a vydenzifikujte všetko príslušenstvo, ktoré príde do styku s koncentrátom.
  2. Vysypte kvasnice (je potrevné ich kúpiť samostatne) do 100ml prevarenej a ochladenej vody (27-30oC) a počkajte 30 minút.
  3. Uzavretú plechovku s koncentrátom vložte do hurúcej vody, aby sa jej obsah neskôr lepšie vypráznil.
  4. Rozpustite 1kg dextrózy v 2 litroch prevarenej a horúcej vody a pridajte obsah koncentrátu z plechovky. Pozor, plechovka je horúca. Všetko dobre rozmiešajte priamo vo fermentačnej nádobe.
  5. Do fermentačnej nádoby prilievajte prevarenú studenú (prípadne horúcu) vodu tak, aby ste dosiahli pri 20 litroch teplotu mladiny 25-30oC.
  6. Vlejte do fermentačnej nádoby pripravé kvasinky a dobre premiešajte počas asi 2 minút.
  7. Uzatvorte fermentačnú nádobu, nasaďte kvasnú zátku naplnenou studenou prevarenou vodou.
  8. Fermentácia trvá 5-10 dní. Ak sa už z kvasnej zátky neuvolňuje CO2 (teda už nebuble a hladiny sa vyrovnali), fermentácia je ukončená. Potom cider stočte do desinfikovaných fliaš a pod. a pridajte 4 gramy dextrózy na 0,5 litra piva. Po zatvorený premiešajte dextrózu vo fľaši, aby sa rozpustila. Nechajte stáť 3-5 dní pri izbovej teplote a potom odložna najmenej na 14 dní na chladné a tmavé miesto. Trvanlivosť tatko uloženého cidera je 2-3 roky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ODg5N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: